Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-06@12:30:39 GMT

◄ معضل چین‌خوردگی آسفالت خطوط بی‌آر‌تی

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۳۴۷۱۴

◄ معضل چین‌خوردگی آسفالت خطوط بی‌آر‌تی

تین‌نیوز | 

باشگاه  شهروند خبرنگار: یک شهروند تهرانی از تردد غیرقانونی اتوبوس‌های خط بی‌آر‌تی در خارج از مسیر ویژه خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز، یک شهروند خبرنگار با فرستادن عکس‌هایی به شبکه خبری درباره این موضوع گفت: به دلیل مناسب نبودن آسفالت خطوط ویژه، راننده‌های بی‌آر‌تی از این خطوط حرکت نمی‌کنند و خیابان اصلی را برای مسیر انتخاب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این موضوع در صورتی مشاهده می‌شود که راننده‌های خودرو شخصی با دیدن این  موضوع، خطوط بی‌آر‌تی را برای رسیدن سریع‌تر و مطمئن‌تر به مقصدشان انتخاب می‌کنند که این باعث افزایش ترافیک در سطح شهر و احتمال بیش‌تر شدن حوادث درون‌شهری می‌شود.

این شهروند در حالی اعتراض خود را با تین مطرح کرد که پیش‌تر طی تماس تلفنی با شرکت اتوبوس‌رانی تهران، رضایی مسئول رسیدگی به شکایات این شرکت دراین‌باره گفه بود: شرکت واحد تاکنون مکاتباتی با شهرداری منطقه پنج داشته‌ اما هنوز پاسخی از شهرداری نگرفته‌ایم. راننده‌های بی.آر.تی برای جلوگیری از خسارت به اتوبوس‌ها از خط ویژه عبور نمی‌کنند و این کار یک اعتراض نمادین به وضعیت آسفالت خط ویژه  است.

پیمان سنندجی مدیرعامل شرکت واحد اتوبوس‌رانی تهران توضیح داده بود: هنگام ترمز اتوبوس‌ها در ایستگاه‌ها، به خاطر وزن آن‌ها معمولا آسفالت جمع می‌شود، بنابرایت معاونت عمرانی و شهرداری مناطق در محل ایستگاه‌ها آسفالت‌های الیافی می‌ریزند که مقاومت بیش‌تری دارند و براثر ترمز اتوبوس جمع نمی‌شوند.

سنندجی در باره به ورود خودروهایی غیر از اتوبوس به خط ویژه، گفت: هر خودرویی که وارد خط ویژه می‌شود، باعث کاهش سرعت اتوبوس‌ها می‌شود و این کار غیرقانونی است.

سامانه اتوبوس تندرو تهران که بانام بی‌آرتی (مخفف عبارت انگلیسی bus rapid transit) هم شناخته می‌شود، یکی از نخستین سامانه اتوبوس ازاین‌دست در ایران است. خط یک این سامانه که حدفاصل چهارراه تهران‌پارس در شرق تهران تا میدان آزادی در غرب تهران هست در مرداد ۱۳۸۶ راه‌اندازی شد و سپس به‌تدریج کامل شد.

امروزه توسعه حمل‌ونقل عمومی در کلان‌شهرهای ایران از روندی روبه رشد برخوردار است که تهران با دارا بودن مسیرهای حمل‌ونقل سریع اتوبوسی تا حدودی توانسته است مشکلات رفتن و آمدی درون‌شهری شهروندان را حل کند.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: اتوبوس شهرداری شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۴۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذری‌جهرمی پاسخ مالک شریعتی را داد

به گزارش «تابناک» به نقل از انتخاب، ماجرا از آنجا آغاز شد که آذری جهرمی ابتدا در کانال تلگرامی خود نوشته بود: «اگر گفتید محصول نهایی شرکت ساختمان سازی چیست؟ آفرین، اتوبوس برقی!».

در واکنش به این پست، مالک شریعتی به آذری جهرمی حمله ور شد و در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در شرایط تحریم نفت، شرکت تراستی با تایید کمیته ضدتحریم دبیرخانه شعام، تامین کننده منابع ارزی در قرارداد واردات کالاهای اساسی، دارو و سایر نیازها از جمله واگن اتوبوس و ... می شود. مصوبه کمیته مذکور "سرّی"، افشایش خیانت و مطالبه شفاف شدنش حماقت است. موضع این طناز امنیتی کدام است؟

آذری جهرمی هم در واکنش به این توییت در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بابک زنجانی هم یک تراستی بود… کینه ی امثال آقای شریعتی از امنیتی ها قابل درک است، اما یک جمله در بسته عرض میکنم و میگذرم تا نگران آبرویشان نباشند، امنیتی ها مثل شما دهن لق نیستند که برای توجیه عملکرد اربابشان در شهرداری، دست به افشای وجود مصوبه ای سرّی در شورای عالی امنیت ملی بزنند.

دیگر خبرها

  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • یادی از اولین خطوط اتوبوسرانی | از بلیت فلزی تا بلیت کاغذی و باجه بلیت‌فروشی
  • معرفی پایانه های اتوبوسرانی تهران
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • آب شرب ۲۵ هزار نفر در بهمئی پایدار شد
  • آذری‌جهرمی پاسخ مالک شریعتی را داد
  • فعالیت بیش از ۲ هزار دستگاه اتوبوس بخش خصوصی در تهران
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد